Fantastiska recensioner av ABBA the Show

Jag är nu på en superlång turné som “Benny” i ABBA the Show. Vi är ute från 7 januari-15 februari och gör 28 spelningar runt om i Europa. Det är en jättestor produktion med 30 personer på scen (inklusive stråkar) och med gästartisterna Ulf Andersson och Janne Schaffer. Otroligt roligt! Vi gjorde en spelning i Sverige, på Löfbergs Lila Arena i Karlstad för ca 5000 pers, och jag har just fått se recensionerna. Förut har den här showen fått ganska svala recensioner men de här är ju fantastiska.

Nya Wermlands Tidning &
Värmlands Folkblad

One thought on “Fantastiska recensioner av ABBA the Show

 1. Hej Björn (Benny),
  hittade din blogg på nätet och vill bara säga att ni var fantastiskt proffsiga, vilken show ! Hoppas få se er mer i Sverige på nästa turné.

  Med vänliga hälsningar
  Tomas Lönn
  Kulturevent Sverige
  (Arrangören i LLA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *