Karlssons Kapell på Beenhouse i Sättra

Jag har börjat spela med ännu ett band. Av någon anledning tyckte jag inte att det räckte med de jag hade. Det fanastiska med detta band är dels att vi spelar klezmer, vilket är första gången för mig, och att det är med Mikael Thun och Mats Karlsson. Mats och jag spelade ju En Vintersaga tillsammans på Uppsala Stadsteater januari-februari i år. På lördag 20/9 spelar vi vår första publika spelning (vi har spelat på ett bröllop innan) på Beenhouse strax utanför Hallstavik. Hör av er om ni vill komma!

Karlssons Kapell

2 thoughts on “Karlssons Kapell på Beenhouse i Sättra

 1. Hej!

  Trevligt namn på erat kapell!

  Min far ingår i ett dragspelsgäng med samma namn,jag har precis lagt upp en hemsida till dem och sökte på namnet och fick upp er!
  😉

  Mvh
  Linda Nilsson
  (karlskrona)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *