Ny skiva med Nybakat! på gång

Jag, Ira, Vlad och Markus har varit i SAMIstudion med Nybakat! och spelat in. Vi har nog med material för 1 1/2 skiva så vi måste välja lite. Jag personligen tycker illa om alltför långa skivor men den blir nog över 50 minuter i alla fall. Nuförtiden spelar det kanske mindre roll om man ändå lyssnar på låtarna i mp3-spelare och blandar ordningen. Vi har i alla fall inga traditionella låtar med på den skivan utan har fokuserat på egna kompositioner. Alla bidrar med musik även om Ira har skrivit flest. Vi har provat flera av låtarna live innan och fått god respons. Jag har med två låtar, Flamencophone tillägnad min mormor och Den Sista Isbjörnens Dans.

Skivan släpps tidigast innan jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *