Fantastiska recensioner av ABBA the Show

Jag är nu på en superlång turné som “Benny” i ABBA the Show. Vi är ute från 7 januari-15 februari och gör 28 spelningar runt om i Europa. Det är en jättestor produktion med 30 personer på scen (inklusive stråkar) och med gästartisterna Ulf Andersson och Janne Schaffer. Otroligt roligt! Vi gjorde en spelning i Sverige, på Löfbergs Lila Arena i Karlstad för ca 5000 pers, och jag har just fått se recensionerna. Förut har den här showen fått ganska svala recensioner men de här är ju fantastiska.

Nya Wermlands Tidning &
Värmlands Folkblad

1 thought on “Fantastiska recensioner av ABBA the Show

 1. Hej Björn (Benny),
  hittade din blogg på nätet och vill bara säga att ni var fantastiskt proffsiga, vilken show ! Hoppas få se er mer i Sverige på nästa turné.

  Med vänliga hälsningar
  Tomas Lönn
  Kulturevent Sverige
  (Arrangören i LLA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *